Vacature tandartsassistente

Werken bij

Vacature tandartsassistente te ’s-Hertogenbosch

Min. uren: 32 uur

Wie zijn wij:

Onze tandartsenpraktijk Zuid-Willemsvaart, gelegen in ’s-Hertogenbosch, is een kleinschalige, groeiende praktijk en is recent de samenwerking aangegaan met Tandartspraktijk Mazairac te Rosmalen.

We zijn op zoek naar een enthousiaste tandartsassistente die ons team komt versterken. Ben je een echte teamplayer en ben je flexibel ingesteld? Dan is deze baan je op het lijf geschreven. Wij willen de patiënten de best mogelijke tandheelkundige zorg. Werken met deskundig personeel vinden wij hierin belangrijk, maar ook dat naast de patiënt vooral ook de medewerker centraal staat. Op onze locatie in ‘s-Hertogenbosch werken momenteel 2 tandartsen en 3 assistenten. Deze praktijk beschikt over alle moderne apparatuur

Functieomschrijving:

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. Ervaring als assistente met bijpassend diploma zijn een pré.

Wat wij bieden:

Een moderne praktijk met Brabantse gezelligheid in een sfeervol pand. Een uitdagende en
afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren!

Uren en dagen in overleg, circa 16 uur per week (2 dagen per week, in overleg)

Eventuele startdatum: in overleg

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 17:30

Dinsdag
08:30 – 17:30

Woensdag
08:30 – 17:30

Donderdag
08:30 – 17:30

Vrijdag
08:30 – 17:00