Wij staan voor u klaar

Werken bij

Werken bij Tandartspraktijk Zuid-Willemsvaart

Welkom bij ons aanbod van openstaande vacatures. Graag willen wij kennis met je maken mocht je geïnteresseerd zijn in een of meerdere vacatures. Wij vinden het belangrijk dat zowel de functie als het team bij je past. We nodigen je daarom graag uit voor een persoonlijk gesprek op locatie.

Naast dat vinden het belangrijk dat ieder teamlid met plezier naar zijn werk komt. Hier dragen wij ons steentje aan bij door continu te blijven investeren in een fijne werkomgeving. Daarnaast hebben wij een werkomgeving met korte lijntjes waardoor wij een persoonlijke benadering hanteren en wij als praktijk een informele sfeer creëren. We zijn een team met zeer deskundig personeel die zich continu blijft door ontwikkelen door scholing en het delen van kennis en kunde.

Mocht je nu blij en nieuwsgierig worden van onze werkwijze neem dan graag met ons contact op. 

Gezellige groepspraktijk zoekt tandartsassistente

Onze tandartsenpraktijk Zuid-Willemsvaart, gelegen in ’s-Hertogenbosch, is een kleinschalige, groeiende praktijk en is recent de samenwerking aangegaan met Tandartspraktijk Mazairac te Rosmalen.

We zijn op zoek naar een enthousiaste allround tandartsassistente die ons team komt versterken. Ben je een echte teamplayer en ben je flexibel ingesteld? Dan is deze baan je op het lijf geschreven. Het betreft een functie met zowel baliewerkzaamheden als assisterende werkzaamheden aan de stoel.

Is er geen vacature beschikbaar? Ook dan komen wij graag met u in contact! Stuur een open sollicitatie met motivatie en CV naar:

info@tandartspraktijkzuidwillemsvaart.nl
Contactgegevens

Openingstijden