Wij staan voor u klaar

Werken bij

Werken bij Tandartspraktijk Zuid-Willemsvaart

Welkom bij ons aanbod van openstaande vacatures. Graag willen wij kennis met je maken mocht je geïnteresseerd zijn in een of meerdere vacatures. Wij vinden het belangrijk dat zowel de functie als het team bij je past. We nodigen je daarom graag uit voor een persoonlijk gesprek op locatie.

Naast dat vinden het belangrijk dat ieder teamlid met plezier naar zijn werk komt. Hier dragen wij ons steentje aan bij door continu te blijven investeren in een fijne werkomgeving. Daarnaast hebben wij een werkomgeving met korte lijntjes waardoor wij een persoonlijke benadering hanteren en wij als praktijk een informele sfeer creëren. We zijn een team met zeer deskundig personeel die zich continu blijft door ontwikkelen door scholing en het delen van kennis en kunde.

Mocht je nu blij en nieuwsgierig worden van onze werkwijze neem dan graag met ons contact op. 

Vacature tandarts

Onze tandartsenpraktijk Zuid-Willemsvaart, gelegen in ’s-Hertogenbosch, is een kleinschalige, groeiende praktijk en is recent de samenwerking aangegaan met Tandartspraktijk Mazairac te Rosmalen.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde tandarts om ons team te versterken. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige en leuke teamleden. Uiteraard beschikken we ook over alle moderne middelen. Ben jij die enthousiaste tandarts die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen.

Vacature tandartsassistente

Onze tandartsenpraktijk Zuid-Willemsvaart, gelegen in ’s-Hertogenbosch, is een kleinschalige, groeiende praktijk en is recent de samenwerking aangegaan met Tandartspraktijk Mazairac te Rosmalen.

We zijn op zoek naar een enthousiaste tandartsassistente die ons team komt versterken.

Is er geen vacature beschikbaar? Ook dan komen wij graag met u in contact! Stuur een open sollicitatie met motivatie en CV naar:

info@tandartspraktijkzuidwillemsvaart.nl
Contactgegevens

Openingstijden

Telefonische bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag
09:00 – 12:00 & 14:00 – 17:00

Woensdag
09:00 – 12:00
12:00 – 17:00 (uitsluitend spoed)

Vrijdag
09:00 – 12:00
12:00 – 15:00 (uitsluitend spoed)